Om oss

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough
Albert Einstein

 

Superbred kompetens. Supersmal nisch.

NSHORE är nytt. Nykläckt till och med. Som företag alltså. Men, vår samlade erfarenhet inom quality assurance är svårslagen. I företaget och i vårt nätverk finns några av de mest erfarna konsulterna inom kvalitetsledning, validering, optimering och kvalitetssäkring.

Vi har stor erfarenhet av kvalitetssäkring och utvärdering av it-system och ger dig tillgång till smarta arbetssätt, processer och tekniker. Vi vet också vilka verktyg som fungerar bäst i olika typer av organisationer och kan hjälpa dig hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

 

Vad innebär det för dig som kund?

Först och främst: du kan lita på att vi levererar det vi lovar. Och att du alltid får tillgång till de bästa lösningarna, kompetenserna och arbetssätten. Lösningar som är smarta, kostnadseffektiva och som använder de verktyg som är optimala för just dina behov.

När du arbetar med oss börjar vi alltid med att sätta oss in i verksamheten, förstå potentiella problemområden och tar fram de verktyg och arbetssätt som vi vet fungerar. Det gör att vi bygger rätt – redan från start.

 

Om företaget

NSHORE startade 2015. Målet var – och är – att erbjuda våra kunder den främsta och senaste kompetensen inom kvalitetsledning och kvalitetssäkring av IT-system. Namnet NSHORE är en ordlek av New Shore och Ensure. Nya, smarta arbetssätt – alltid med säkerställd kvalitet. I NSHORE tar vi med allt det som varit bra på våra tidigare arbetsplatser och bygger upp något nytt – ännu bättre. Välkommen till NSHORE.