Varför NSHORE?

Be a yardstick of quality. Some people aren’t used to an environment where excellence is expected
Steve Jobs

Förbättra kvalité. Inget annat.

NSHORE startade 2015 för att vi såg att arbete med att förbättra kvalité inom IT kan göras mycket, mycket effektivare. Bättre, snabbare och till en lägre kostnad för kunden. Vårt fokus är uteslutande på kvalité och vad som kan göras inom detta område, det tror vi gör oss vassa och ger oss bäst förutsättningar att erbjuda våra kunder högst värde.

Vi vill helt enkelt erbjuda dig de bästa arbetssätten, den bästa mjukvaran och den bästa kompetensen – i varje enskild situation. Vi kommer aldrig ta ett uppdrag för att få beläggningstimmar. Ser vi ett värde för kunden agerar vi – inte annars. Och vi sitter inte i samma båt som mjukvarutillverkarna. Därför startade vi ett helt eget konsultbolag inom kvalité. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar för att alltid leverera oöverträffat ROI.

 

Vill du vara med och bygga något unikt?

Du ska arbeta med oss av en anledning: du vill vara bäst på quality assurance/control och leverera unik kompetens till dina kunder. No excuses. Så om du aspirerar på att vara med och bygga en världsunik, ja världsunik, och supernischad kompetens inom kvalitetsledning, kvalitetssäkring eller kvalitetskontroll så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Då vill vi nämligen samma sak.

 

Detta är NSHORE

Vi är idag ett litet team av kreativa och erfarna konsulter inom quality assurance och quality control. Vi har med oss mängder av gjorda erfarenheter från stora konsultbolag, där vi gjort uppdrag inom offentlig verksamhet, handel, telekom, fordonsindustri, flygindustrin och verkstadsindustrin. För att nämna några. Med NSHORE vill vi ta dessa erfarenheter, skruva till leveransen ytterligare och alltid ha kundens bästa för ögonen.

FredrikSöderborg2För mer information, kontakta Fredrik Söderborg

Telefon: 0707 – 58 85 21
Epost: fredrik@nshore.se